Com publicar un article en aquest bloc:

PORTAL INDEPENDENT AL SERVEI DELS CIUTADANS DE SANT CUGAT DEL VALLÈS

Per publicar un article en aquest bloc només heu d'enviar-lo mitjançant un correu electrónic a l'adreça: stcugat2@gmail.com indicant el nom i cognoms, telèfon de contacte i número del DNI.

divendres, 30 de novembre del 2007

Els veïns de Can Magí acusen a l'Ajuntament de enganyar-los

Els veïns de Can Magí continuen enfadats amb el consistori arran del projecte d'equipaments previst per al barri. L'origen de la polèmica es remunta a fa uns sis mesos, quan l'ajuntament, en ple procés electoral, va anunciar que la pastilla municipal al barri de més de 60 mil metres quadrats destinats a serveis podria ser venuda a l'empresa privada per a ús terciari, per construir un parc empresarial. Segons Joan Abad, president de l'AA.VV de Can Magí, "això es va fer sense consultar els veïns, per motius electoralistes." Però el més greu de tot, segons Abad, és que "el projecte de sol·lució a trànsit de l'Avinguda de les Roquetes amaga un projecte urbanístic empresarial."
Abad afirma que abans de la publicació de la proposta d'ús de l'espai, l'ajuntament mai s'havia definit sobre el tipus d'equipaments que volia per a la pastilla. "L'últim cop van proposar-nos un projecte d'aparcament de camions de gran tonatge i no vam estar d'acord. D'això ja fa més de quatre anys. I després ens trobem amb la notícia d'aquest projecte, sense haver-nos consultat."
Fa tres anys, es va crear una comissió al consistori per desenvolupar un pla d'equipaments i, segons Abad, "l'estudi ha estat un fiasco. S'han perdut tres anys i diners, a més a més." Els veïns esperen poder reunir-se amb l'ajuntament properament per decidir, de forma consensuada, el destí de la pastilla d'equipaments del barri.

Font: http://www.eleminds.com/