Com publicar un article en aquest bloc:

PORTAL INDEPENDENT AL SERVEI DELS CIUTADANS DE SANT CUGAT DEL VALLÈS

Per publicar un article en aquest bloc només heu d'enviar-lo mitjançant un correu electrónic a l'adreça: stcugat2@gmail.com indicant el nom i cognoms, telèfon de contacte i número del DNI.

dimarts, 3 de març del 2009

Prou abusos: Millor política social en època de crisis.

Iniciem aquesta campanya pública del moviment veïnal a Sant Cugat després de la proposta recolzada per la totalitat de l’assemblea del passat dia 18 de febrer , convocada a les cotxeres de Sants per la Confederació d´Associacions de Veïns de Catalunya

Tots els municipis de Catalunya amb representació veïnal, el dia 10 de març a les 8 del vespre organitzarem una concentració per MANIFESTAR I DENUNCIAR PÚBLICAMENT L’ALÇA GENERALITZADA DELS PREUS DELS SERVEIS BÀSICS PER SOBRE DEL I.P.C., en una situació en la que els salaris estan congelats i el nombre d’ aturats augmenta dia a dia..

Les economies familiars estan en un moment delicat . La crisis és generalitzada i els afectats per l ‘atur arriben a l’ 11,8% de la població de Catalunya.

Els preus dels serveis bàsics augmenten : l’electricitat fins un 3,4% després de l ‘11% de l’ any passat i amb una previsió de increment aquest any per sobre del 31% (juliol/2009). L aigua en l’àrea metropolitana arriba al 8%. La brossa un 7%, el transport públic metropolita una mitjana de 4,7%, els bitllets de rodalies un 6 i 5%, els peatges 4,6%.... i altres.


Per aquests motius els santcugatencs SORTIREM AL CARRER en aquesta primera acció el proper dia 10 de març a les 8 del vespre a la Plaça de la Vila , davant l´Ajuntament de Sant Cugat i posteriorment ho farem tots a la Plaça Sant Jaume de Barcelona el dia 24 de Març.

US HI ESPEREM

Federació d´Associacions de Veïns de Sant Cugat

Confederació d’Associacions de Veïns de Catalunya