Com publicar un article en aquest bloc:

PORTAL INDEPENDENT AL SERVEI DELS CIUTADANS DE SANT CUGAT DEL VALLÈS

Per publicar un article en aquest bloc només heu d'enviar-lo mitjançant un correu electrónic a l'adreça: stcugat2@gmail.com indicant el nom i cognoms, telèfon de contacte i número del DNI.

dimarts, 24 de març del 2009

Neix el més VDX

L’informatiu que teniu a les mans s’ha gestat al llarg de mesos però els darrers esdeveniments han precipitat el seu naixement. A ningú li deu ser desconeguda la situació del govern de l’EMD. Les particularitats legals en relació a les EMD i les darreres accions de CiU-Actuem han deixat Valldoreix en una situació de govern complexa. Al llarg dels números successius del més VDX intentarem explicar-nos.
Aquest informatiu pretén acostar, exposar i explicar la vida de Valldoreix des de la perspectiva de l’esquerra, una esquerra ampla, plural i diversa.La volem explicar en clau d’acció, en positiu, volem que conegueu que fem, i per què ho fem. I també, alguna vegada, el que no fem i per què no ho fem.
La política ha de ser el lloc comú de les persones, ha de ser noble, és esforçada, és el regal del temps propi a la comunitat. Des d’aquest informatiu volem transmetre la bona política, la que mai s’hauria hagut de deixar de fer, volem encantar-vos.
Era necessària aquesta publicació? També ens ho hem demanat, i creiem que sí, decididament sí. Creiem que els mitjans de comunicació de Sant Cugat no són prou plurals, a còpia d’anys la veu i els interessos de CiU són els únics que es deixen sentir al TOT Sant Cugat, al Diari de Sant Cugat i a Radio Sant Cugat. Només molt de tant en tant i per a cobrir l’expedient o quan el silenci seria vergonyós apareix alguna notícia dissident.
A través de les diverses seccions ens donarem a conèixer, ens presentarem a la gent de Valldoreix, full a full us convidarem a conèixer-nos amb més detall i més de prop.
En la secció Que és i com funciona una EMD? explicarem aspectes legals, electorals, estructurals, pressupostaris, etc. del funcionament d’una EMD. En la secció VDX escriurem sobre algun aspecte concret o alguna reflexió sobre Valldoreix. En El darrer ple us contarem el desenvolupament i les dificultats de cada ple. En la secció Sóc veí/veïna progressista anirem presentant-nos: a cada número coneixereu un membre que dóna suport a la Candidatura de Progrés i Catalanista de Valldoreix, amb fotografia inclosa. En la secció Per què volem governar, que encetarem en el proper número, explicarem els punts del nostre programa. També hi haurà Calaix de sastre, una secció amb algun entreteniment, cuina, jardí, jocs, etc. I tindrem una visió il·lustrada d’algun aspecte de la vida de Valldoreix amb La Vinyeta de l’ADOLF.
El nostre objectiu final, confessat aquí i ara mateix, és guanyar les properes eleccions, nosaltres hem d’explicar-vos qui som i què volem, vosaltres tindreu l’última paraula.
Progressistes de Valldoreix