Com publicar un article en aquest bloc:

PORTAL INDEPENDENT AL SERVEI DELS CIUTADANS DE SANT CUGAT DEL VALLÈS

Per publicar un article en aquest bloc només heu d'enviar-lo mitjançant un correu electrónic a l'adreça: stcugat2@gmail.com indicant el nom i cognoms, telèfon de contacte i número del DNI.

dissabte, 10 de gener del 2009

Per un 2009 ple de treball i de coherència per Valldoreix

Comencen, de nou, un any força interessant. Caldrà tenir paciència i saber treballar conjuntament amb -ara sí- una oposció que voldrà donar el seu Do de pit. Segurament, cal que sigui així perquè les coses rutllin i es comencin a "desencallar" temes tant importants com és el Consell de la Vila, l'Escola Bressol, el parking de l'estació, el projecte de la Plaça de la Centralitat, etc. I d'altres també molt importants com la neteja dels carrers i places de la vil.la, la urbanització dels barris que encara resten pendents, etc.

Vagi per endavant la voluntat de que es pugui governar des del consens, i amb el suport necessari perquè ningú ,dels qui vivim a Valldoreix, es vegi perjudicat.

Segurament tornaran els Plens Municipals difícils, llargs, durs i amb força controvèrsia. Serem, de nou, dins d'una situació de manca de diàleg en molts aspectes, i amb entrabancs administratius i de gestió que no facilitaran la gestió ni l'avançament de la feina pendent. No ens espantem, perquè ja sabem el que és governar en minoria.

Desitgem, si més no, que l'estima que tots els vocals del consistori diuen tenir per Valldoreix, es faci realitat en la gestió del dia a dia que ens espera. Tots, tant els qui governen com els qui faran oposició, són responsables dels vots i el suport que han rebut. Cal demostrar que estan tots a l'alçada del que se'ls demana.

PER UN VALLDOREIX AMB FUTUR!!!!!!!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Srs de la Candidatura de progres,vostès encara deuen creure en els contes de Fades no?.
Comencen per demanar paciència i saber treballar perquè les coses rutllin i es comemcin a desencallar ?.
La voluntat de Governar des del consens perque ningú es vegi perjudicat?.
Que es reflectexi el suport de l'urnes en la gestió de l'EMD ?.

On a visualitzat la presidenta aquests resultats? si no ha sigut capaç de tirar un Govern endavant quan tots els interesos anaven en la mateixa direcció(exceptuant els seus propis,està clar).
La presidenta ha anteposat la seva sobèrbia i vanitat per davant dels interesos del poble de Valldoreix i es la responsable de no saber o no voler liderar un Govern.
Ella ha trencat el pacte i això li pasara comptes algun dia; d'aquesta manera ella està "minant" el futur de Valldoreix i dels seus veins.

Anònim ha dit...

Parlem clar i no enganyem a la gent. A CIU i BEI sols els preocupa els negocis inmobiliaris que tenien previstos fer a Valldoreix, ni mes ni menys.
Recordeu la seva campanya barroera ?
La Presidenta tindra molts defectes, es veritat, pero estima Valldoreix.

Anònim ha dit...

Qui mana, la Montserrat Turu, te que tenir la capaçitat de gobernar, tant en majoria, com en minoria i si es incapaç de fer-ho, es la seva responsabilitat.
A la minima que a pogut, ha trencat el pacte a la "brava", es una mala excusa, no val dir que son desavinencies, la gent que la coneix i tracta amb ella, ho pot ven assegurar.
Si tant estima Valldoreix com diu ella, tindria que DIMITIR i deixar pas a gent que sapiga Gobernar.

Anònim ha dit...

Estem farts d'aquests personatges de CIU-BEI que s'omplen la boca de democràcia i que el dia després de les eleccions van demanar la dimissió de la Presidenta elegida democraticament.
Us recordo que aquests demòcrates entraven als col·legis per fer campanya electoral. Quin fàstic i quina hipocresía
La seva democràcia es l'obscurantisme econòmic que practiquen al seu únic feu a Catalunya.

Anònim ha dit...

Quina mania teniu els "anomentats" progressites de vincular CIU & BEI.
Aixo es una mentira, pero clar, feu servir allo que el Sr.Aznar la COPE i Cia, us penseu que si sempre aneu dient mentires, hi ha gent que s´ho creu.
Es l´unic que sabeu explicar ? Perque no diu on esta la comissio de seguiment del pacte ? Perque no expliqueu el perque els vocals de CIU / ACTUEM van votar en contra les propostes del PLE ?
Suposso que ja sabeu que qui va incomplir el pacte va ser la presidenta no ?
Pero tot aixo, no interessa que se sapiga perque aixi queda clar les maneres que te de gobernar la Montserrat Turu.
Es te que fer el ella vol i com ella ho vol. Es allo de "estas conmigo o contra mi".
Pero tranquils, al final, tot sortira.

Anònim ha dit...

CIU & BEI ja no sou creïbles a Valldoreix i heu perdut tota la vostra credibilitat. El que menys us interessa és Valldoreix i la seva gent.
Una pregunta, qui va finançar la vostra campanya, voleu que em parlem ?
De qui era la furgoneta que, il·legalment, estava fent campanya el mateix dia de les eleccions davant dels col·legis electorals?
Qui va penjar rètols amb falsedats als seus terrenys ?
A qui van derribar unes edificacions il-legals ?
Dius que no sabem parlar de res més.... perquè no parlem dels èxits aconseguits a Valldoreix en l'anterior legislatura gràcies als progressistes ? no us interessa veritat ?.
Vosaltres si que sou pitjors que la COPE. L'únic que voleu és canviar el color verd dels arbres pel gris de ciment, com a Sant Cugat.
Si us plau deixeu d'intoxicar la gent i deixeu treballar la Presidenta escollida democraticament, "mal que os pese"