Com publicar un article en aquest bloc:

PORTAL INDEPENDENT AL SERVEI DELS CIUTADANS DE SANT CUGAT DEL VALLÈS

Per publicar un article en aquest bloc només heu d'enviar-lo mitjançant un correu electrónic a l'adreça: stcugat2@gmail.com indicant el nom i cognoms, telèfon de contacte i número del DNI.

dissabte, 10 de gener del 2009

Imparcialitat dels diaris de Sant Cugat?

El butlletí gratuit TOT SANTCUGAT ens torna a fer una mostra de la seva absoluta manca d'objectivitat i de criteri imparcial: ens ofereix una enquesta que demana l'opinió sobre la necessitat (o no) de que la presidenta de l'EMD de Valldoreix dimiteixi, "després d'haver trencat el pacte de govern". Senyor Vallès, ja sabem tots de quin peu calça vostè, i les seves grandíssimes amistats amb els srs. de CiU de Sant Cugat. Donar per fet que ha estat la presidenta de l'EMD de Valldoreix qui ha trencat el pacte és, sense cap mena de dubte, posicionar-se a favor dels vocals de CiU-Actuem d'una manera clara, oberta i sense cap mena d'interès pel respecte al Codi Deontològic de la seva professió.
És vostè un manipulador dels fets i demostra molt poca credibilitat periodística. Suposo que així, difícilment podrem veure mai res que no sigui afalagador cap als seus amics convergents, oi?.


Apostem per un canal menys accessible i de molta menys tirada com el butlletí "UN ALTRE SANT CUGAT" que, com a mínim, es digna a recollir qualsevol opinió (sigui de qui sigui). LAMENTABLE!

Àlex Santigosa