Com publicar un article en aquest bloc:

PORTAL INDEPENDENT AL SERVEI DELS CIUTADANS DE SANT CUGAT DEL VALLÈS

Per publicar un article en aquest bloc només heu d'enviar-lo mitjançant un correu electrónic a l'adreça: stcugat2@gmail.com indicant el nom i cognoms, telèfon de contacte i número del DNI.

divendres, 28 de març del 2008

Compte amb la policia local !

El mes d’abril passat va aparèixer abandonat un cotxe al carrer de casa meva entorpint el pas de l’autobús de línia. Vaig trucar a la policia local per informar-los d’aquest fet, em van dir que el retirarien. Després de dos dies i veient que no ho feien vaig tornar a trucar i em van dir el mateix amb el mateix resultat. Després de tres dies va passar un cotxe de la policia local per davant de casa i els vaig informar dels fets i em van dir que se n’encarregarien. Passats dos dies i veient que ningú feia res vaig tornar a trucar a la policia i aquesta vegada em van fer cas.
Al cap de mitja hora hi havia una patrulla amb una grua i es van endur el cotxe. El policia que va venir em va preguntar si el cotxe que hi havia sobre la vorera era meu i que si ho era que el tragués o em posaria una multa perquè no podia estar sobre la vorera. Vaig entrar a casa meva i em vaig oblidar de treure’l. Quan vaig sortir vaig veure que m’havia posat una multa de 300 euros i m’havien retirat dos punts!!! Vaig anar a l’Ajuntament i vaig parlar amb ell. Li vaig explicar que la Floresta no és com Sant Cugat i sobretot l’avinguda Montseny on visc els carrers són estrets i entre d’altres coses et pots trobar pals de telèfon o de llum en mig de la carretera. Vaig intentar fer-li entendre que jo havia trucat Quatre vegades a la policia per fer una bona obra per Sant Cugat i ell m posava una multa!!!

Vaig fer un recurs al nostre honorable alcalde i me’l van desestimar, ho vaig intentar pel RACC i res. Avui m’han embargat del compte bancari 370 euros.

De tot plegat se que no tornaré a trucar al nostre estimat Ajuntament per informar de cap anomalia.

Míriam Fenollar

2 comentaris:

silo ha dit...

es una verguenza ver como la policia local se pasa por el forro las normas de trafico que se empeña en hacer cumplir a base de multas,trabajo de repartidor en sant cugat y estoy harto de ver como aparcan sus motos encima de la acera los coches en pasos de peatones,en plazas de minusvalidos,en paradas de autobus ,van sin cinturon de seguridad en los vehiculos oficiales ,sean turismos o 4x4,estoy harto de que casa 2 meses me embarguen la nomina ,eso si para cuando cobran 90 euros de una multa se han gastado 1000 en apremios asi que esa es mi lucha pasiva,ellos que multen,que no pago ni una,y la pregunta es ¿y a ellos quien los denuncia?porque son los numero uno en delinquir e infringir la ley que con tanto celo defienden (a base de multas)soys de lo que no hay.....

Anònim ha dit...

quina vergonya!!! si no us havieu adonat sant cugat es ple de corrupció!!!!