Com publicar un article en aquest bloc:

PORTAL INDEPENDENT AL SERVEI DELS CIUTADANS DE SANT CUGAT DEL VALLÈS

Per publicar un article en aquest bloc només heu d'enviar-lo mitjançant un correu electrónic a l'adreça: stcugat2@gmail.com indicant el nom i cognoms, telèfon de contacte i número del DNI.

dimarts, 4 de març del 2008

Recollida de signatures pel Dret de Decidir - 9 de Març

El Nucli Local de la Plataforma pel Dret de Decidir convida al poble de Sant Cugat a participar en la recollida de signatures del proper diumenge dia 9 de març per instar els diversos òrgans legislatius dels Països Catalans perquè reclamin la competència de fer referèndums, es dir, consultes populars vinculants, com ja contemplava l’Estatut aprovat pel Parlament de Catalunya el 30 de setembre de 2005.

La decisió dels ciutadans i ciutadanes del nostre país de sortir al carrer dient que volem decidir el nostre futur amb llibertat s’emmarca en l’exercici de la radicalitat democràtica exigible a qualsevol govern que s’autodefineixi com a demòcrata. La democràcia ha de permetre exercir el dret a convocar referèndums, inclòs el dret de convocar un referèndum d’autodeterminació per decidir sobre la nostra sobirania nacional.

Les mobilitzacions del 18-F de 2006 i 1-D de 2007 pel dret de decidir de la nostra nació i sobre les infraestructures han estat un primer pas d'expressió col·lectiva d'aquesta voluntat.

La recollida de signatures que es farà arreu del país anirà acompanyada de la venda de mocadors vermells amb l’anagrama “Dd!” que, a més de simbolitzar la unió del poble davant l’impediment actual que no ens deixa exercir els nostres drets, servirà per autofinançar la campanya.

Aquesta acció es planteja de manera autoorganitzada i lliure des de la societat civil, al marge de l’acció electoral i dels partits polítics; es tracta de refermar un cop més que SOM UNA NACIÓ I TENIM EL DRET DE DECIDIR.

El Nucli de Sant Cugat de la Plataforma pel Dret de Decidir encoratja i demana a tothom que passi a signar per les taules que hi haurà instal·lades en diferents punts cèntrics de Sant Cugat i Valldoreix, per avançar en democràcia i poder participar en les decisions que ens concerneixen com a poble.

Gràcies a tots per la vostra col·laboració!

Nucli local de la PDD de Sant Cugat del Vallès