Com publicar un article en aquest bloc:

PORTAL INDEPENDENT AL SERVEI DELS CIUTADANS DE SANT CUGAT DEL VALLÈS

Per publicar un article en aquest bloc només heu d'enviar-lo mitjançant un correu electrónic a l'adreça: stcugat2@gmail.com indicant el nom i cognoms, telèfon de contacte i número del DNI.

divendres, 7 de març del 2008

La insólita deslleialtat institucional

La constant i inesgotable capacitat d’atac i de perjudici que l’equip de govern de l’alcalde Recoder segueix practicant en contra de l’EMD de Valldoreix, ens sobta i ens entristeix a tots i totes. Bé, caldria puntualitzat que l’astorament forma part de la innocència de qui els escriu, doncs pensava que el Pacte de Govern de Valldoreix –on trobem inclosos als vocals de CiU-actuem- faria canviar les polítiques bel·ligerants del govern de Sant Cugat.

Les darreres actuacions produïdes entre les dues administracions han fet que l’equip de govern de l’EMD de Valldoreix hagi hagut de retornar una sèrie d’expedients d’expropiació al consistori santcugatenc. El motiu rau en que els esmentats expedients no haurien d’haver arribat mai a l’EMD de Valldoreix, doncs aquesta no té –segons la Llei de Règim Local i segons el conveni signat entre les dues administracions- competències en aquest àmbit.
És interessant, a més, observar que els esmentats expedients venen de processos expropiatoris originats, en alguns casos, durant la dècada dels anys vuitanta. Per acabar-ho d’adobar, en la majoria dels diferents processos, la Casa Gran santcugatenca no s’ha personat a les diferents citacions del Tribunal d’Expropiació, exhaurint tots els terminis establerts per la Llei.

I la jugada és molt evident: El Sr. Recoder vol fer oblidar TOTES les sentències del Tribunal d’Expropiació que han marcat jurisprudència a favor de l’EMD de Valldoreix, i obligant a l’Ajuntament santcugatenc a fer-se càrrec dels processos d’expropiació de les zones verdes de Valldoreix. El Sr. Recoder sap perfectament que les Hisendes Locals de la nostra Junta Veïnal no podrien suportar la despesa del pagament d’aquests processos. Sap perfectament que ens hipotecaria pressupostàriament per molts anys, i que immobilitzaria totes les actuacions que es troben en fase d’execució.
Vull felicitar, en tot cas, als i les vocals de l’actual govern de Valldoreix per la valentia i la capacitat de lluita en contra de les constants i incongruents agressions que seguim patint d’un govern que no entén, ni sap gestionar, els seus districtes i Ens Locals que depenen d’ell.

http://progressistesvdx.blogspot.com/