Com publicar un article en aquest bloc:

PORTAL INDEPENDENT AL SERVEI DELS CIUTADANS DE SANT CUGAT DEL VALLÈS

Per publicar un article en aquest bloc només heu d'enviar-lo mitjançant un correu electrónic a l'adreça: stcugat2@gmail.com indicant el nom i cognoms, telèfon de contacte i número del DNI.

dimecres, 19 de març del 2008

Un aclariment, si us plau

La credibilitat de Lluis Recoder alcalde Ciu de Sant Cugat ha quedat en evidència després del reconeixement en declaracions per part de Vicençs Puig responsable de la empresa que gestiona els coneguts com "Avions de Sant Cugat" on reconeix implícitament que Chic ja no gestionarà a partir d’ara aquest espai municipal en benefici d’un acord il·legal amb discoteques del Baix Llobregat a les quals ja s’havien llogat, encara que l’acord amb l´Ajuntament ho prohibeix explícitament, espais les passades temporades i que aquest any ja passaran a gestionar el recinte complet.

La setmana que ha començat l’enderroc de la antiga discoteca Chic a Rius i Taulet lligada a un bon negoci immobiliari amb la requalificació de terrenys en benefici dels adjudicataris i la concessió de les Carpes sense concurs, han començat les remodelacions sense permisos municipals dintre de les Carpes i els empresaris Chic-Avions anuncien que la marca Chic amb la qual van aconseguir la concessió ja no apareixerà per anomenar les Carpes i que la gestió d’aquest negoci estarà aquest any ja en altres mans. Lògicament tot s´ha fet mitjançant contracte privat il.legal entre les parts amb l’empresa Carpas de Verano, S.L. de Cornellà creada fa poc per a tal efecte.

Sembla mentida que els responsables de CIU permetin aquestes irregularitats a l´única població important de Barcelona i el seu cinturó on governen. Potser ni tan sols estan al corrent d’aquestes actuacions. Des de l´Alcaldia es continua guardant silenci en aquest afer.

Des de aquí tornem a denunciar aquesta situació i reclamar de nou a l´Ajuntament de Sant Cugat:

- Actuació contundent contra l´empresa concessionària que a més te la poca vergonya de reconeixer les seves pràctiques il·legals i l’aturada immediata de les remodelacions ja en marxa de la empresa que subroga la concessió.

- Transparència absoluta i declaració pública sobre aquests fets tan greus i irregulars.

- No convertir la nostra ciutat cada cap de setmana en l’abocador de milers de joves d´altres comarques fent "Botellón".

- Replantejament seriós de l´ús d´aquest espai convocant un concurs d’idees obert al tots els santcugatens.

- El compliment meticulós de la llei no permetent subrogacions il·legals de cap concessió municipal, ni per contracte públic ni privat, i criteri a l’hora d’afrontar situacions com la que ens afecta.

Noticia: http://www.cugat.cat/noticies/Societat/21201.htm/les_carpes_subcontracta_les_empreses_malalts_de_festa_i_tijuana_per_gestionar_les_barres_d_aquest_recinte

Nous veins Sant Cugat
isantcugat@hotmail.com


Aquest escrit i d’altres anteriors estan arribant a moltes persones, associacions i entitats de Sant Cugat creant confusió i alarmisme. Demanem que l’Ajuntament faci una nota aclarint o desmentint aquest fets.
La Redacció