Com publicar un article en aquest bloc:

PORTAL INDEPENDENT AL SERVEI DELS CIUTADANS DE SANT CUGAT DEL VALLÈS

Per publicar un article en aquest bloc només heu d'enviar-lo mitjançant un correu electrónic a l'adreça: stcugat2@gmail.com indicant el nom i cognoms, telèfon de contacte i número del DNI.

dissabte, 29 de setembre del 2007

Moure'ns per la ciutat

Sant Cugat del Vallès necessita un pla de mobilitat urgentment. Sobretot perquè tenim una mala costum: utilitzar molt el cotxe. Però també és veritat que si fem servir tant el cotxe és perquè gaudim d'unes comunicacions per carretera envejables. De la ciutat cap enfora. Perquè el que és internament deixa molt que desitjar. Sobretot el nostre estimat bus urbà. I és que mentre ens posem a Barcelona en mitja hora, en transport públic, per anar d'aquí a La Floresta en triguem pràcticament el mateix.

Per això és necessari que es faci un Pla de Mobilitat consensuat amb totes les forces polítiques, ja que les comunicacions internes a Sant Cugat són crucials per tots i on, cap representant dels ciutadans hi pot quedar exclòs.

Està molt bé que s'encarregui l'elaboració d'un pla de mobilitat a una consultoria, ja que allà tindran experts en el tema que en sabran més que els polítics, però els polítics també hi han de dir la seva en aquest pla, ja que, si han fet bé la seva feina, han escoltat les demandes dels ciutadans i per tant, són els que estan millor assessorats. Perquè, qui té el problema cada dia, al final s'acaba convertint en el millor expert sobre allò que cada dia el perturba.

Aquest serà un dels primers reptes que haurà de fer front el govern local de Lluís Recoder, en majoria absoluta: construir una reglament que solucioni una històrica lacra de la ciutat, de la manera més satisfactòria per tots.

Publicat per Josep Lluís Silva Tobella.
http://santcugatencs.blogspot.com/