Com publicar un article en aquest bloc:

PORTAL INDEPENDENT AL SERVEI DELS CIUTADANS DE SANT CUGAT DEL VALLÈS

Per publicar un article en aquest bloc només heu d'enviar-lo mitjançant un correu electrónic a l'adreça: stcugat2@gmail.com indicant el nom i cognoms, telèfon de contacte i número del DNI.

dissabte, 22 de setembre del 2007

Estat de setge

Si algun cop heu volgut saber el que se cent en un estat de setge , veniu a la Floresta ara i podreu comprovar in-situ aquesta afirmació.

Molts cops ens hem queixat els florestants de la manca de seguretat, el poc respecte per els altres d’alguns elements, la poca gràcia de passar per certs espais, etc. Fa uns quants dies un grup de comerciants del districte, van demanar al Sr. Batlle que posés solucions a uns problemes que venien patint els esmentats comerciants , manca d’espais per aparcar, poca neteja, manca de seguretat, Be el consistori i el seu cap va fer cas de la esmentada petició feta per la Associació de Comerciants i va posar fil a la agulla per solucionar aquest problemes. Per cert un servidor mes d’un cop a denunciat amb les seves cartes aquestes mancances, preo era un veí i no els comerciants, que també son veïns i mereixen el meu respecta.

Un gran desplegament de forces policíacs es van fer presents a llocs molt concrets, es començaré una casera de bruixes sense distincions ni atenuants, tots mesurats per el mateix sedàs, quina manera mes senzilla de enfrontar a el personal. Però la cosa no acaba aquí,vigileu si el vostre gos per casualitat fuig, perquè a un veí li va succeir i una mica mes el multen, no aparqueu el cotxe a llocs on sempre les deixat, perquè a dos quarts de vuit del mati ja funcionant els recaptadors de sancions, però les Pintades del Polivalent continuen, el deteriorament del Casal també, i les runes al solar de la Casa de la Sardanes arrelen amb Uralita inclosa, etc.

Ja veieu Santcugatents ( tots o som) Mirasolents , Valdoraxens, i Veïns de les Planes a la Floresta ens han declarat el Estat de Setge, tot per demanar viure amb condicions i no com fins ara.


Xavier Sans i Cordomi
La Floresta

1 comentari:

Anònim ha dit...

Em sembla molt bé que la llei, la norma estigui per a complir-se. La teva queixa no sembla que sigui, ja era hora que es complís; sinó, que sembla que desitjaves que continués sense complir-se. Crec, en aquest cas, que hauries de demanar l'absurditat d'alguna norma abans de demanar que no es compleixi. I això ho hauries d'haver demanat molt abans que a algú se li acudís de fer-la complir.