Com publicar un article en aquest bloc:

PORTAL INDEPENDENT AL SERVEI DELS CIUTADANS DE SANT CUGAT DEL VALLÈS

Per publicar un article en aquest bloc només heu d'enviar-lo mitjançant un correu electrónic a l'adreça: stcugat2@gmail.com indicant el nom i cognoms, telèfon de contacte i número del DNI.

dissabte, 8 de novembre del 2008

Però...no ens havien donat més policies ?

Quantes discusions s'havien generat amb el fet de no disposar de suficients efectius de la policia a Valldoreix? No ho havíem ressolt gràcies als contactes i la feina del Vicepresident de l'EMD? Semblava que Sant Cugat ens havia donat quelcom que, "de facto", ens corresponia, oi?
Doncs la realitat ha estat que ens han tornat a treure un agent de la policia. Així, l'agent que feia el torn de la tarda l'han destinat, de nou, cap a Sant Cugat del Vallès!!! Sí, si, com ho sentiu!! L'han enviat cap al servei de la grua municipal i ens han tornat a deixar sense un efectiu destinat al nostre territori .
Un, davant d'aquest fet, es pregunta si el senyor Recoder es pensa que els veïns de Valldoreix som uns babaus!! Qui es pensa que som, senyor batlle?!
Tornarem a reclamar allò que ens correspon (i que ja paguem amb els pressupostos municipals) i deixarem ben clar que no estem disposat a que ens prenguin el pel!

Àlex Santigosa

VEÏNS I VEÏNES PROGRESSISTES DE VALLDOREIX

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Com són les coses!! A Sant Cugat hi falten policies i els opositors de la ciutat com jo, dessitjant qui hi hagin convocatòries per a entrar a formar part del cos a la ciutat...

Anònim ha dit...

Com són les coses! A Sant Cugat hi falten policies i els opositors de la ciutat com jo, dessitjan que hi surtin les convocatóries per a entrar al cos de policia local.