Com publicar un article en aquest bloc:

PORTAL INDEPENDENT AL SERVEI DELS CIUTADANS DE SANT CUGAT DEL VALLÈS

Per publicar un article en aquest bloc només heu d'enviar-lo mitjançant un correu electrónic a l'adreça: stcugat2@gmail.com indicant el nom i cognoms, telèfon de contacte i número del DNI.

diumenge, 16 de novembre del 2008

Correus a la Floresta

Aviat farà un any que un fred dissabte del mes de desembre per el mati, es celebrava un acte públic a la plaça de l’estació de la Floresta ,i es va destapa la situació laboral d’un treballador de correus i les condicions en que treballava.
Molts medis de comunicació es van fer reso de la lamentable situació del treballador, però també van veure com els usuaris del despatx de correus patien la inaccessibilitat del lloc, com un servei universal, es convertia en un mal servei públic, i per tant es va denunciar públicament. El consistori va fer unes declaracions molts esperançadores, semblava que i posava un interès fora del normal, i donava la raó als veïns i semblava que per un cop els veïns es podien trobar recolzats per un consistori que normalment deixa aquest districte bastant abandonat de la ma de Deu.

I dic abandonat perquè pocs dies desprès de denunciar aquesta irregularitat, van tanca la oficina de correus de la Floresta, van trasllada al treballador a Sant Cugat i quant es va acabar el contracte el van acomiada, van prometre que buscarien locals a la Floresta, però ningú a dit als veïns si en van trobar o no , i a hores d’ara estem sense oficina, sense sapigue res, i tots els veïns de la Floresta i els de las Planes tenim que anar a Sant Cugat a recollir els certificats, els paquets, i tot el que necessitis d’aquest servei universal , que cada cop el tenim mes llunya.

Jo vull fer una pregunta als responsables de correus i als responsables del municipi.
Quant tornarem a tindre una oficina de Correus a la Floresta?

Xavier Sans i Cordomi
La Floresta(Sant Cugat del Vallès)