Com publicar un article en aquest bloc:

PORTAL INDEPENDENT AL SERVEI DELS CIUTADANS DE SANT CUGAT DEL VALLÈS

Per publicar un article en aquest bloc només heu d'enviar-lo mitjançant un correu electrónic a l'adreça: stcugat2@gmail.com indicant el nom i cognoms, telèfon de contacte i número del DNI.

divendres, 17 d’octubre del 2008

Comerciants i veïns es senten humiliats per l'Ajuntament de Sant Cugat

Les primeres impressions de la reunió que van mantenir responsables de l'Ajuntament de Sant Cugat, encapçalats per la regidora Marta Subirà, i comerciants i veïns afectats per les polèmiques obres de Can Quitèria, són totalment decebedores. Veïns i comerciants han manifestat a Eleminds la seva indignació davant l'actitud prepotent del consistori i la intenció d'aquest de desviar l'atenció del tema principal, que és fer les obres sense consens i amb nocturnitat, amb el tema dels tickets o vals del parking.
Els comerciants de la zona, que ja han vist, i sensiblement, decrementar el seu volum de vendes a causa de les obres i la molt menor afluència de públic a causa de les mateixes, temen haver de tancar en el futur gràcies al seu Ajuntament, que té previst continuar la modificació viària dels voltants properament, fent el caos circulatori encara més gros. Aquests continuaran reunint-se i promovent accions contra la política del consistori en la zona de Can Quitèria.
Aquests veïns i comerciants fan una crida a l'oposició de la ciutat perquè es posicioni clarament contra unes obres que no compten amb el suport dels afectats i que van ser fetes sense el seu consentiment. Properament, Eleminds us anirà informant de més informacions confidencials sobre aquest assumpte.

Toni Rabascall
Per més informació, fer clic aquí.