Com publicar un article en aquest bloc:

PORTAL INDEPENDENT AL SERVEI DELS CIUTADANS DE SANT CUGAT DEL VALLÈS

Per publicar un article en aquest bloc només heu d'enviar-lo mitjançant un correu electrónic a l'adreça: stcugat2@gmail.com indicant el nom i cognoms, telèfon de contacte i número del DNI.

diumenge, 10 de maig del 2009

Gestionar la ciutat sense creixement

Benvolgudes i benvolguts,

Fundació Sant Cugat ha organitzat un cicle de Tertúlies Sàvies, en tenim dues de preparades i estudiem la possibilitat de fer-ne una tercera, que hem titulat "Gestionar la ciutat sense creixement". El calendari és el següent:

* 19 de maig: La gestió de la ciutat en temps d'austeritat. A càrrec de Lucio Villasol, coordinador de l'àrea de govern de l'Ajuntament de Terrassa

* 16 de juny: Una ciutat sense expansió: un projecte econòmic sostenible. A càrrec d'Ivan Muñiz, professor del Departament d'Economia Aplicada de la UAB

Les dues xerrades es faran a la Casa de Cultura, a partir deles 20h.

En propers mails anirem recordant la seva celebració.

Volem expressar que aquest cicle pot consitiuir un bon moment perquè les esquerres locals comparteixin tertúlia, reflexions i conclusions i apartir d'aquí... Se'ns va fer una crida a jugar un paper en aquest procés, nosaltres ja vam contestar que no és la nostra funció posar d'acord els partits, però oferim aquesta plataforma de debat perquè la utilitzin si els hi sembla pertinent. Queda dit.

Salut i bon treball

Jordi Casas
Secretari de Fundació Sant Cugat