Com publicar un article en aquest bloc:

PORTAL INDEPENDENT AL SERVEI DELS CIUTADANS DE SANT CUGAT DEL VALLÈS

Per publicar un article en aquest bloc només heu d'enviar-lo mitjançant un correu electrónic a l'adreça: stcugat2@gmail.com indicant el nom i cognoms, telèfon de contacte i número del DNI.

dimarts, 14 d’abril del 2009

Sant Cugat del Vallès, segle XXI o segle XIX ?

El carrer Pla de Mirasol a Sant Cugat del Valles, fa molts anys que està pendent d'urbanització, per la qual cosa els veïns demanem una sèrie de mesures provisionals efectives fins a la solució definitiva.
A l'esmentat carrer els veïns hem de suportar la pols que aixequen els vehicles en circular, incrementada pel pas de l'autobús cada vint minuts... l'esmentada pols produeixen condicions difícils de suportar, tant de salut com a higièniques.
En dies plujosos tota aquesta pols es converteix en fang incrementant la inseguretat de béns i persones. Ja hi ha hagut un atropellament d'un camió a un vianant produint-li greus danys.
Les solucions que demanem els veïns són:

- Asfaltar amb una capa d'uns cinc centímetres, com ja s'ha realitzat en carrers del municipi per on passa l'autobús.
- Aplicar aquestes solucions provisionals als carrers del voltant que estiguin en situacions similars.
- Iniciar el tràmit per a la definitiva urbanització del sector.
Com el nostre ajuntament, amb el senyor Recoder (esperança de CiU) al capdavant, no ens fa cas, ens veiem obligats a posar en coneixement de la nostra situació a tot aquell que ens vulgui sentir.

Atentament, els veïns del carrer Pla.