Com publicar un article en aquest bloc:

PORTAL INDEPENDENT AL SERVEI DELS CIUTADANS DE SANT CUGAT DEL VALLÈS

Per publicar un article en aquest bloc només heu d'enviar-lo mitjançant un correu electrónic a l'adreça: stcugat2@gmail.com indicant el nom i cognoms, telèfon de contacte i número del DNI.

dimarts, 23 de setembre del 2008

Indignaciò entre els veïns de Can Mora per les obres de Can Quitéria

Vam assistir amb estupor dies enrere a unes poc habituals accelerades obres de remodelació de la pavimentació de la Rambla Can Mora, el nostre carrer, que l’han convertit en una pista doble, de carril bici, en un costat, i en una zona de càrrega i descàrrega, en l’altre costat.
Desapareix així la anterior zona blava, que encara permetia aparcar a qui per diferents motius necessités venir a aquesta zona i deixar el cotxe al carrer temporalment.
Davant d’aquest abús d’autoritat, realitzat gairebé amb nocturnitat, sense consulta prèvia amb els damnificats, conculcant els seus drets en descarat benefici d’una empresa privada (el pàrquing soterrani de Can Quitèria, que per més inri, se’ns aclareix en maldestre confessió de l’ajuntament per carta, que aquest ha sufragat les despeses de l’obra), considerem que l’assumpte fa molta pudor, i volem manifestar la nostra indignada repulsa, sense voler abandonar la defensa dels nostres drets en instància judicial superior, si fos precís.
En aquest tram del carrer, hi ha edificis ocupats des de fa molt de temps, i vastament, per habitatges, restaurants, supermercats, perruqueries, immobiliàries, papereries i altres negocis, necessitats tots d’una àrea, per petita que aquesta fos, per estacionar temporalment els vehicles de clients i proveïdors. La seva mancança actual repercutirà en perjudicis importants a tots els seus propietaris.
Molts de nosaltres tenim fills que viuen fora de Sant Cugat i que normalment ens visiten amb les seves parelles i nens. Amb l’actual dificultat d’aparcament, les seves visites començaran a escassejar, fantàstic!
Tot, en benefici del pàrquing soterrani, que va malament a causa dels seus alts preus... Des de quan un ajuntament democràtic actua com cap de vendes d’una entitat privada en contra dels interessos generals dels contribuents? O millor dit, a canvi de què, o de quant?
A més a més, en el tema tècnic, demostren vostès una total inèpcia, tot creant una doble mà al carrer Viñolas, al costat del col·legi, on es forma un perillós embut cap a la boca del pàrquing, quan hagués estat suficient haver senyalitzat l’entrada existent pel carrer Sant Jordi des de Rambla Ribatallada, en un sol sentit amb semàfor ja existent. Sense oblidar la possibilitat de soterrar la recollida d’escombraries que, per cert, redundaria en una millora real de la via.
En fi, volem una rectificació de la nova ordenació viària de la Rambla Can Mora, i que es restitueixi la possibilitat d’estacionament anterior, deixant el maquillatge elitista del carril bici per a avingudes àmplies, com la Rambla del Celler i altres, on no es perjudica el trànsit rodat, ja de per sí complicat en el nostre carrer. Esperem la seva ràpida resposta, abans de començar a contactar amb altres fòrums, potser judicials, que complicarien les coses.

Eleminds
Yon i altres veins sotasignants

1 comentari:

Anònim ha dit...

Benvinguts al club!!
Uns de l'Av. Lluís Companys