Com publicar un article en aquest bloc:

PORTAL INDEPENDENT AL SERVEI DELS CIUTADANS DE SANT CUGAT DEL VALLÈS

Per publicar un article en aquest bloc només heu d'enviar-lo mitjançant un correu electrónic a l'adreça: stcugat2@gmail.com indicant el nom i cognoms, telèfon de contacte i número del DNI.

dimarts, 6 d’octubre del 2009

Inspecció Rierada de Vallvidrera


Com cada any, l'Associació El Mussol, per a la protecció del paisatge, ha inspeccionat l'estat de la Rierada de Vallvidrera al seu pas per sota de can Busquets. En el seu dia es va triar aquest tram per a vigilar l'estat de les seves aigües, al perillar l'hàbitat de la riera, degut al projecte de construir 68 cases de luxe en els terrenys de més amunt.

L'observació de l'estat de l’hàbitat d'aquest preciós rierol que flueix en la fondària del vall de Vallvidrera cap a Molins de Rei, ha estat:

Poca aigua per l’època de l'any. La depuradora de Can Borrull no funciona bé i l'aigua estava enterbolida i, fins i tot, s’ha detectat per primera vegada escuma. Nogensmenys, s'han detectat moltes espècies de macroinvertebrats i gambusies en una bassa del rierol.

Un nou paràmetre a mesurar és el nombre de bicicletes de muntanya. En l’hora i mitja que ha durat l'inspecció han passat pel bell mig de la llera del rierol 12 ciclistes. La qual cosa afecta negativament l’hàbitat de la riera. Esta prohibit fer-ho. Les autoritats haurien d’advertir-ho i anunciar les corresponents sancions, i arribat el cas, aplicar-les!

Per a més informació:

Daniel Gambús

tel. 93 674 03 67 i 609 703 609