Com publicar un article en aquest bloc:

PORTAL INDEPENDENT AL SERVEI DELS CIUTADANS DE SANT CUGAT DEL VALLÈS

Per publicar un article en aquest bloc només heu d'enviar-lo mitjançant un correu electrónic a l'adreça: stcugat2@gmail.com indicant el nom i cognoms, telèfon de contacte i número del DNI.

dijous, 10 de setembre del 2009

ICV-EUIA denuncia el mal funcionament del Consells de Districte


El regidor Jaume Massanés i el portaveu d'ICV-EUiA Xavier Boix, representants d'ICV-EUiA als Consells de Districte de Mira-Sol i La Floresta, denuncien una vegada més la manca de responsabilitat i de seriositat de l'equip de govern pel que fa a la participació als districtes, i lamenten el retard en la redacció del nou Reglament de Participació ciutadana.

Segons Massanés, el desinflament i la inoperància són dos adjectius que descriuen clarament els Consells de Districtes actuals. "L'equip de govern ens demostra una vegada més el menyspreu que té a la participació. La no-assistència d'alguns dels vocals de CiU (incloent els mateixos presidents), la manca de resposta constant i repetida a les preguntes d'associacions i veins, la mala gestió del debat dels Presidents del Consell són actituds que l'alcalde, Lluís Recoder, i el portaveu de CiU, Joan Recasens, haurien de forçar que es corregissin".

El portaveu dels ecosocialistes ha destacat la manca de credibilitat del govern municipal té pel que fa a la participació territorial, la trista situació viscuda al darrer ple del consell de districte de La Floresta i la poca assistència (sols tres persones de vuit mil) al darrer de Mira-sol, en són un exemple evident.

El grup municipal ecosocialista demana també més celeritat pel que fa a la tramitació del Reglament de participació, actualment en fase de negociacions i del que s'hauria d'haver rebut la proposta del govern municipal el passat 15 de juliol. "Sant Cugat necessita un model de participació territorial clar i estructurat. És primordial que el nou Reglament de Participació reculli un canvi de funcionament dels actuals Consells de Districte", ha dit Boix. Per últim ha assenyalat que per ICV-EUiA seguirà sent prioritari reforçar el contacte amb el carrer i amb les AA.VV.

Iniciativa per Catalunya Verds - Sant Cugat del Vallès
Gabinet de Premsa
C/Santiago Rusiñol, 29 08220 Sant Cugat del Vallès santcugat@iniciativa.catTel. 629416125