Com publicar un article en aquest bloc:

PORTAL INDEPENDENT AL SERVEI DELS CIUTADANS DE SANT CUGAT DEL VALLÈS

Per publicar un article en aquest bloc només heu d'enviar-lo mitjançant un correu electrónic a l'adreça: stcugat2@gmail.com indicant el nom i cognoms, telèfon de contacte i número del DNI.

dimarts, 27 de maig del 2008

La Flama del Canigó arriba a Sant Cugat

Enguany, per tercera vegada consecutiva, la Flama del Canigó, que encén els Focs de Sant Joan arreu dels Països Catalans, tornarà a arribar a Sant Cugat la vigília de Sant Joan.

La Flama, que es guarda durant tot l’any al Castellet de Perpinyà, pujarà la matinada del 23 de juny al cim del Canigó i es renovarà encenent la llenya que, gent vinguda d’arreu, haurà portat el cap de setmana del 14-15 de juny, que és quan té lloc l’Aplec.

Com en els darrers dos anys, aquest, també, llenya de Sant Cugat cremarà al Canigó per a renovar la Flama, un grup de santcugatencs anirà a l’Aplec i portarà la llenya que la gent de Sant Cugat hagi dut a la Casa de Cultura, que és el lloc on tindrà lloc la recollida.

Convidem al poble de Sant Cugat a portar llenya (de manera simbòlica, pot ser una branqueta o un feixet molt petit, que si hom vol pot lligar amb una cinta amb la senyera) a la Casa de Cultura, la recollida començarà a partir del dia 2 fins al dia 12.

Comissió de la Flama del Canigó.