Com publicar un article en aquest bloc:

PORTAL INDEPENDENT AL SERVEI DELS CIUTADANS DE SANT CUGAT DEL VALLÈS

Per publicar un article en aquest bloc només heu d'enviar-lo mitjançant un correu electrónic a l'adreça: stcugat2@gmail.com indicant el nom i cognoms, telèfon de contacte i número del DNI.

divendres, 22 d’octubre del 2010

Resposta al senyor Puignero

http://stcvo.wordpress.com/2010/10/20/senyor-puignero-deixi-de-manipular/


Diu que hi estan d’acord els ciutadans i comerciants de Sant Cugat. Quins? Els ciutadans i comerciants de La Floresta, també volen càmeres al centre del poble?  El que els passa a ells, no forma part d’algun tant per cent de delictes? Potser els comerciants i ciutadans de La Floresta no mereixen la consideració del senyor Puigneró?
Diu que el 40% dels delictes de SC passen al centre.  Em pensava que al centre de SC no hi havia delictes.  De fet, quan han violat una noia al portal de casa seva al centre de SC (aquest any), s’ha dit “oficialment”  que era un fet totalment aïllat i que no calia prendre mesures, tot i no ser el primer cop que passava,  perquè no calia… Potser la noia no era comerciant.  Potser ni tan sols era votant de CiU. Ai, tonteta…
Quan no els interessa fer alguna cosa, els de l’ajuntament,  diuen que no hi ha calés. Per exemple, per mantenir el transport escolar als alumnes de segon per anar a la piscina en horari lectiu. Per exemple, per mantenir un únic punt d’accés a la biblioteca a Mira-sol. El problema no és que no hi hagi calés. De calés n’hi ha, i molts.  El problema rau en què gastar-se’ls. El senyor Puigneró,  que segur que continua cobrant el seu sou, se’ls vol gastar en càmeres per vigilar uns delictes que oficialment no passen i de passada protegir una sèrie de comerciants que no han demanat càmeres. També hauria d’explicar d’on treu la dada de que la majoria de ciutadans les volen.  Jo no he vist cap manifestació, cap enquesta, cap consulta popular, … Només sé que el senyor Puigneró ho diu.  Pot ser que el senyor Puigneró tingui algun altre interès que se m’escapa? Té algun parent comerciant al centre de SC?
El senyor Puigneró diu que altres ciutats governades pel tripartit, ja les tenen. Està dient que el tripartit hi ha coses que les fa millor que CiU? Està dient que si SC estigués governat pel tripartit, ja tindríem les càmeres que “la majoria dels ciutadans i comerciants” exigeixen? Està dient que, si una decisió la pren un govern del tripartit,  és automàticament una bona decisió? Està dient que CiU,  i ell mateix, no tenen prou iniciativa ni empenta mental per fer res que primer no hagi fet algú del tripartit?  Si no està dient res d’això, què està dient el senyor Puigneró?
Per cert: per pagar aquestes càmeres que protegiran als comerciants que diu que les volen, quina part l’aportaran els comerciants beneficiats? O també això els sortirà de franc perquè ho pagaran els que no es beneficiaran de les càmeres?

Jaume Cararach