Com publicar un article en aquest bloc:

PORTAL INDEPENDENT AL SERVEI DELS CIUTADANS DE SANT CUGAT DEL VALLÈS

Per publicar un article en aquest bloc només heu d'enviar-lo mitjançant un correu electrónic a l'adreça: stcugat2@gmail.com indicant el nom i cognoms, telèfon de contacte i número del DNI.

divendres, 19 de juny del 2009

PSC, ICV-EUiA I ERC lamenten que CIU no vulgui construir una escola bressol a Valldoreix

Nota de la redacció: Al final CIU va rectificar en el darrer Ple i va votar afirmativament.


NOTA DE PREMSA

CiU té la intenció d’aturar la construcció d’una escola bressol per motius estratègics de partit.
Al proper ple extraordinari de dilluns s’hauria d’aprovar en plenari la construcció d’una nova escola Bressol per Valldoreix. CiU-Actuem ha anunciat que votarà en contra d’aquest punt amb el pretext i posant com a condició un canvi de bases pressupostàries, primant l’interès particular i de partit per sobre de l’interès general; mostrant una vegada més una actitud de bloqueig institucional.
Els tres partits de la candidatura de Progrés i Catalanista de Valldoreix (PSC, ICV i ERC) es mostren contrariats davant de l’actitud del grup polític de l’oposició a la Junta Veïnal de Valldoreix, CiU-Actuem, que vol bloquejar la construcció de la nova Escola Bressol, pressupostada i amb els recursos suficients per construir-la.

“És evident que es primen els interessos particulars i de partit per sobre dels interessos de la ciutadania de Valldoreix, que realment, necessiten aquesta nova Escola Bressol” ha explicat Ferran Villaseñor, 1r Secretari del PSC a Sant Cugat. “Aquesta situació cal emmarcar-la en la política de bloqueig sistemàtic que du a terme CiU-Actuem a Valldoreix” ha afirmat Joan Calderón, President d’ICV a Sant Cugat. Andreu Freixes, President d’ERC, per la seva banda considera la situació “d’inacceptable aquesta actitud obstruccionista que perjudica greument la qualitat de l’educació de la mainada de Valldoreix “

D'altra banda, no deixa de sorprendre'ns que en el marc actual de discussió del Pla d'Equipaments, CiU aposti per esborrar un equipament educatiu necessari per Valldoreix i pel conjunt del municipi de Sant Cugat del Vallès.

Els tres grups polítics estudiaran fórmules per desbloquejar la situació i demanen a CiU a Sant Cugat del Vallès i a l'Alcalde de Sant Cugat del Vallès que prenguin mesures perquè no es torni a repetir aquesta situació en els propers 2 anys. Entenem que els ciutadans, i en aquests cas els nens i nenes i els seus pares que volen una escola bressol nova, no han de ser hostatges d'una manera de fer política desconeguda a l'escena política de Sant Cugat. Creiem que la ciutadania ha d’exigir als seus representants polítics un mínim de responsabilitat per donar respostes als seus problemes.

Sant Cugat del Vallès, 19 de juny del 2009