Com publicar un article en aquest bloc:

PORTAL INDEPENDENT AL SERVEI DELS CIUTADANS DE SANT CUGAT DEL VALLÈS

Per publicar un article en aquest bloc només heu d'enviar-lo mitjançant un correu electrónic a l'adreça: stcugat2@gmail.com indicant el nom i cognoms, telèfon de contacte i número del DNI.

dimecres, 9 de desembre del 2009

Regidors de l'Ajuntament fan una crida a la participació pel 13-D


En el Ple Municipal del 19 d’octubre totes i tots nosaltres vam donar suport a la consulta popular sobre la independència que es realitzarà a la nostra ciutat aquest diumenge 13 de desembre i que l’entenem com un acte de dignitat i d’afirmació democràtica.

Des d’aquell dia els esdeveniments polítics que han anat succeint, com, per exemple, l’editorial conjunta de dotze diaris nacionals amb el títol La dignitat de Catalunya, que denunciava el bloqueig de la sentència del Tribunal Constitucional sobre l’Estatut, han actualitzat i legitimat, encara més si això és possible, l’oportunitat i necessitat de reivindicar el dret de la ciutadania a ser consultada i, en conseqüència, a poder opinar i decidir sobre el futur de Catalunya.

Com a representants electes, tenim un grau més d’exigència en quant a compromís envers la ciutadania. Per això volem fer ben visible avui la nostra determinació a exigir el màxim respecte a una iniciativa ciutadana i cívica com és la consulta popular sobre la independència.

Alhora, els regidors i regidores aquí presents reiterem el nostre suport a la consulta popular del 13-D i fem una crida a la participació, tot esperant que sigui un èxit dins un marc de normalitat democràtica.