Com publicar un article en aquest bloc:

PORTAL INDEPENDENT AL SERVEI DELS CIUTADANS DE SANT CUGAT DEL VALLÈS

Per publicar un article en aquest bloc només heu d'enviar-lo mitjançant un correu electrónic a l'adreça: stcugat2@gmail.com indicant el nom i cognoms, telèfon de contacte i número del DNI.

dimecres, 16 de desembre del 2009

El Síndic de Greuges vol treure els ciclistes dels carrers de vianants


El Síndic de Greuges local considera que els ciclistes no haurien de circular per les zones de vianants. Jaume Clavell creu que l'Ajuntament ha de construir més carrils bici i demana que, fins que tota la ciutat no estigui adaptada a aquest tipus de mobilitat, els ciclistes només puguin circular pels carrers amb els altres vehicles motoritzats. Mira l'entrevista a Cugat tv.


Durant la seva entrevista bimensual a Cugat.cat, el Síndic de Greuges local, Jaume Clavell, ha explicat que en les últimes setmanes han arribat a la seva oficina queixes d'atropellaments i empentes a vianants per part de ciclistes per alguns carrers del centre. Segons Clavell, els vianants i els ciclistes no haurien de transitar pels mateixos llocs.

Clavell demana a l'equip de govern 'més cura' en aquesta qüestió que considera 'greu' perquè 'ja hi ha hagut trencadisses de cames'. El síndic local creu que els ciclistes haurien de circular com ho fan els vehicles motoritzats i acatar els senyals de circulació com ho fan els cotxes i les motocicletes.
Jaume Clavell - Síndic de Greuges
Radio Sant Cugat