Com publicar un article en aquest bloc:

PORTAL INDEPENDENT AL SERVEI DELS CIUTADANS DE SANT CUGAT DEL VALLÈS

Per publicar un article en aquest bloc només heu d'enviar-lo mitjançant un correu electrónic a l'adreça: stcugat2@gmail.com indicant el nom i cognoms, telèfon de contacte i número del DNI.

dilluns, 17 de desembre del 2007

Sant Cugat o tercer món















Us adjunto unes imatges perquè veieu, com esta el treballador de correus de la Floresta, ja que incompleix totes les normes de seguretat i higiene en el treball.
Com a veí denuncio les condicions en que els florestans recollim el correu, com a sindicalista les condicions infrahumanes en que te que treballar aquesta persona. Des de La Floresta denuncio la manca total serietat per un Servei públic i que el consistori tindria que cuidar i vigilar per que donessin un servei en condicions.

Xavier Sans

1 comentari:

Anònim ha dit...

El 15/12/07 durant la Fira de Santa LLucia, la Asoc. Veïns i Prop., va organitzar una recollida de signatures en protesta de aquesta situacio que trobareu a qualsavol comerç de La Floresta i també a les Planes. Per iniciativa del PSC, i UGT es va convocar
als mitjans de comunicacio: TVE, TV3, SCTV, Radio SC, El Periodic, El Punt, Diari SC; on es va a fer pùblic les condicions infrahumanes de traball, i la manca de serveis básics.

PER UNA ÒFICINA MILLOR
NI AL LAVABO, NI A MIRASOL