Com publicar un article en aquest bloc:

PORTAL INDEPENDENT AL SERVEI DELS CIUTADANS DE SANT CUGAT DEL VALLÈS

Per publicar un article en aquest bloc només heu d'enviar-lo mitjançant un correu electrónic a l'adreça: stcugat2@gmail.com indicant el nom i cognoms, telèfon de contacte i número del DNI.

dimarts, 11 de desembre del 2007

Set mesos sense Grups de Treball i el més calent a la aigüera.

ASSOCIACIÓ DE VEÍNS
SANT JOAN DE MIRA-SOL
Sr. Xavier Martorell, President del C. de Districte de Mira-sol:

El proppassat 6 de novembre es va constituir el consell de districte de Mira-sol i en la reunió informativa prèvia es va decidir la formació dels grups de treball. Grups de treball d’altra banda que no s’han reunit des de dos mesos abans de les eleccions municipals del mes de maig.

Es per aquest motiu que han quedat sense discutir i sense que nosaltres tinguem cap informació de qüestions tan importants com el desdoblament de les aigües pluvials, amb projecte aprovat i adjudicat el mes de juliol, i l’adjudicació del projecte de construcció del complex esportiu. amb obertura de pliques també durant el mes de juliol

Mentrestant han aparegut problemes nous, dels que com associació no hem rebut cap informació,com és la rotonda de la Avgda. Pompeu Fabra, rotonda que ha estat fortament contestada, amb raó, pels veïns de Mira-sol.

D’aquests temes, que depenen de l’àrea de territori voldríem rebre informació en el si del grup de treball corresponent.

Es per aquest motiu que demanem la convocatòria urgent del grup de treball de territori amb la presència de la seva tinent d’alcalde Sra. Mercè Conesa.

Espero rebre aviat noticies seves. Rebi una cordial salutació.


Josep M. Àngel
President A.V. Sant Joan de Mira-sol

Mira-sol 5 de desembre de 2007