Com publicar un article en aquest bloc:

PORTAL INDEPENDENT AL SERVEI DELS CIUTADANS DE SANT CUGAT DEL VALLÈS

Per publicar un article en aquest bloc només heu d'enviar-lo mitjançant un correu electrónic a l'adreça: stcugat2@gmail.com indicant el nom i cognoms, telèfon de contacte i número del DNI.

divendres, 28 de desembre del 2007

Ja n'hi ha prou senyor Recoder ¡¡

Quan jo creia que ho havia sentit tot de vostè sobre la sentencia del TSJC, que obliga a retornar als veins les contribucions dels sectors 14-18 de Mira-sol i Valldoreix Sud, escolto les seves paraules a la radio del passat 20 de desembre on textualment diu: “Els nostres advocats diuen que no s’han de retornar els interessos tal com demanen els veins”.
Es evident que vostès estan per sobra de la llei, que saben mes que tots els juristes junts, encara que les sentencies de febrer del 2006, declarant la nul·litat de les contribucions i la posterior desestimació del seu recurs per el TSJC amb data del 29 de juny d’aquest any, diuen clarament “con la consiguiente devolución a los afectados de las cantidades ingresadas por este concepto mas los intereses legales”. No ho demanem els veins, ho diuen els tribunals.

Senyor Recoder, vostè falta a la veritat i esta manipulant els fets amb declaracions i artificis per tal de retardar el compliment de la sentencia i això es molt greu, inclús punible legalment.
Han arribat a dir públicament, quatre mesos desprès de la sentencia, que no havien rebut la notificació quan vostè sap perfectament que van comunicar mitjança un ofici la recepció de la sentencia al jutjat numero 7 de contribucions especials amb data del 10 d’octubre.
Vostè te massa orgull per reconèixer que esta perdent tots els contenciosos i els seus corresponents recursos per la feina mal feta i per actuar amb prepotència davants dels veins.

No te cap recança per gastar “diners de tots els santcugatencs” en advocats per presentar recursos que no porten enlloc. Això si, tant vostè com altres membres del seu govern municipal no tenen cap pudor democràtic ni moral per dir que els veins afectats som uns insolidaris i que la devolució de les contribucions frenarà altres projectes de ciutat. Potser cal que li recordi alguna moció escandalosa del darrer Ple de desembre.

Senyor Recoder vostè esta fregant el ridícul, si us plau, respecti la justícia i acati la sentencia retornant el import de les contribucions mes els interessos legals corresponents. Desprès si vostè vol tornar a reiniciar tot el procés esta en el seu dret, però aquesta vegada estigui segur que ho farem ben fet amb “llum i taquígrafs”. 

Jaume Massanés i Papell
Veí afectat.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Potser els de Nuñez i Navarro tenen raó quan també diuen que vostè passa olímpicament dels jutjats.

Anònim ha dit...

Gostei muito desse post e seu blog é muito interessante, vou passar por aqui sempre =) Depois dá uma passada lá no meu site, que é sobre o CresceNet, espero que goste. O endereço dele é http://www.provedorcrescenet.com . Um abraço.