Com publicar un article en aquest bloc:

PORTAL INDEPENDENT AL SERVEI DELS CIUTADANS DE SANT CUGAT DEL VALLÈS

Per publicar un article en aquest bloc només heu d'enviar-lo mitjançant un correu electrónic a l'adreça: stcugat2@gmail.com indicant el nom i cognoms, telèfon de contacte i número del DNI.

dijous, 4 de setembre del 2008

Recoder i la zona blava

Els comptes de l'Ajuntament, amb la promoció immobiliària sota mínims i les ciutats fantasma de la ciutat com a paradigma de la ciència ficció del segle XXI a casa nostra, han de ser un poema. Per això el nostre estimat alcalde i el seu consistori han decidit ampliar la zona blava ara als carrers Martorell, Anselm Clavé, Camí del Colomer, Cristòfor Colom, etc. 77 noves places de pagament que de ben segur han fet molta patxoca als veïns de la zona, que patiran ara una despesa extraordinària que els farà feliços, donada l'actual crisi econòmica.
Em fan molta gràcia les excuses que dóna l'Ajuntament, que assegura que facilitarà l'aparcament als veïns, sobretot de nit. Ah, d'acord. I que es fa per afavorir el petit comerç de la zona. Com en saben de dir mentides, aquesta gent. Per què no diuen la veritat, que també els anirà molt bé per a les arques del consistori, el que recaptin i les multetes que posaran?

Martí Burch