Com publicar un article en aquest bloc:

PORTAL INDEPENDENT AL SERVEI DELS CIUTADANS DE SANT CUGAT DEL VALLÈS

Per publicar un article en aquest bloc només heu d'enviar-lo mitjançant un correu electrónic a l'adreça: stcugat2@gmail.com indicant el nom i cognoms, telèfon de contacte i número del DNI.

dimarts, 17 de juny del 2008

La llenya de Sant Cugat ja ha fet el cim ¡¡


El passat cap de setmana va tenir lloc l’Aplec del Canigó, on cada any s’hi troba gent vinguda d’arreu de les terres catalanes amb la llenya que han dut i que, al mati del diumenge van pujar-la fins al cim del Canigó per preparar la foguera que renovarà La Flama.

Una representació santcugatenca ha participat a l’Aplec portant-hi la llenya que els santcugatencs van dur a la casa de Cultura, i com la gent dels altres pobles, va pujar-la fins al cim., on per tercer any consecutiu, llenya de Sant Cugat cremarà a la foguera que a les 12 de la nit del dia 22 s’encendrà al pic del Canigó.

Aquest foc renovat és la Flama del Canigó, que una cadena de rellevistes repartirà per les terres catalanes i encendrà els Focs de Sant Joan a moltes poblacions dels Països Catalans, com ho farà a Sant Cugat la vigília de Sant Joan.

Amics Joan i Jordi, moltes gracies