Com publicar un article en aquest bloc:

PORTAL INDEPENDENT AL SERVEI DELS CIUTADANS DE SANT CUGAT DEL VALLÈS

Per publicar un article en aquest bloc només heu d'enviar-lo mitjançant un correu electrónic a l'adreça: stcugat2@gmail.com indicant el nom i cognoms, telèfon de contacte i número del DNI.

diumenge, 10 de febrer del 2008

Preguntes per al senyor Recoder

¿Per què la Comissió del Nomenclàtor, que vostè va recolzar durant el mandat anterior, sembla que estigui de vacances a Punta Cana? I això que tenen un munt de feina! Només posaré tres exemples:

1 - Els espanyols celebraran al maig el bicentenari de l'aixecament davant les tropes de Napoleó. És hora que el carrer Dos de Maig -on té la seu la nostra Casa Gran- canviï de nom. Com a suggeriment els proposo -de agradar-los les dates històriques- : Sis d'octubre.
2 - Al Modrego, bisbe de la repressió franquista, se l'honora amb un carrer a Les Planes, i al seu ajudant i artífex de les millores en aquell indret, el cardenal Narcís Jubany, se l'ignora. Seria bo també fer el canvi de nom.
3 - La plaça del Rei , hauria de canviar de nom, que no ferís els sentiments de molts catalans, que recorden Borbons execrables (com els Comtes de Barcelona?).

¿Per què sent l'Ajuntament soci de Tabasa (és cert, menys de l'ú per cent) no demana una reducció al peatge dels túnels de Vallvidrera pels ciutadans del municipi?

¿Per què no es du a terme un bon pla de descentralització administrativa a tots els districtes?

¿Per què no es fa arribar la banda ampla a totes les llars de Sant Cugat, amb un servei gratuït de WI-Fi , com fan altres ciutats com Puigcerdà?

Narcís Clavell

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Gràcies clavell, coses molt concretes!!

Josep Lluís Silva Tobella ha dit...

Totes les opinions són del tot legítimes, però per fer una demanda a l'ajuntament abans s'ha de raonar. Fins que la Constitució espanyola digui quelcom diferent, Catalunya forma part del Regne espanyol, que encapçala el monarca Joan Carles I. Per què no canviem els noms de Francesc Macià o Lluís Companys que a molts ciutadans de Sant Cugat segur que els provoca urticària? Pensem una mica les nostres propostes i evitarem caure en la visceralitat.

Anònim ha dit...

El seu deplorable comentari indica que vostè és hereu d'aquells que van assassinar el president legitim de Catalunya.
A més li aconsello llegir una mica d'història abans de dir barbaritats.