Com publicar un article en aquest bloc:

PORTAL INDEPENDENT AL SERVEI DELS CIUTADANS DE SANT CUGAT DEL VALLÈS

Per publicar un article en aquest bloc només heu d'enviar-lo mitjançant un correu electrónic a l'adreça: stcugat2@gmail.com indicant el nom i cognoms, telèfon de contacte i número del DNI.

dilluns, 28 de gener del 2008

Un discurs que ja cansa

En l’article que publica el Diari de Sant Cugat amb data 25 de gener on fa ressò de que l’ajuntament torna les contribucions especials dels sectors 14-18 de Mira-sol Sud i Valldoreix, el senyor Recoder torna a repetir el mateix discurs:

“Amb el retorn d’aquests diners no podrem fer front amb la urgència que voldríem a la urbanització d’altres sectors que encara estan pendents”

Aquesta manifestació demostra un mal estil, impropi d’un alcalde democràtic, i que, per als veïns dels districtes, no té cap credibilitat perquè tothom coneix prou bé el tracte i les "urgències" que ha donat sempre als districtes i determinats barris.
En un moment on tenim irregularitats de quasi 9 milions d’euros amb TMA, on encara recordem i busquem el milions d’euros perduts per la mala gestió recaptatòria d’Impulsis i un llarg etc. etc. li aconsellaria ser més prudent.

Diu també:

“El recurs va ser estimat pel TSJC per un defecte estrictament formal”

No ho minimitzi senyor Recoder, cal recordar-li la gravetat del “defecte estrictament formal”. Ni més ni menys que no fer pública la llista de persones i de les quantitats a pagar per les contribucions especials. Vostè sabrà el motiu, nosaltres ho desconeixem.
Recordar-li també que la declaració de nul·litat de les contribucions va aturar provisionalment (?) la resta de al·legacions que els veïns van fer en el segon contenciós: percentatges abusius, el cost per el soterrament de línees telefòniques i elèctriques, el cost del projecte fet per Promusa, l’ increment injustificat dels costos respecte a altres sectors, etc. etc.

Senyor Recoder, el que realment és lamentable, és que per una mala gestió, per un excés de prepotència i una nul·la capacitat de negociació amb els veïns, vostès han perjudicat greument les arques municipals. Aquesta és la veritat i algú hauria de ser conseqüent amb la seva part de responsabilitat.

Jaume Massanés i Papell

1 comentari:

Anònim ha dit...

Se li acumulen els problemes, esta fart de Recasens i Conesa i no sap perdre. Us felicito