Com publicar un article en aquest bloc:

PORTAL INDEPENDENT AL SERVEI DELS CIUTADANS DE SANT CUGAT DEL VALLÈS

Per publicar un article en aquest bloc només heu d'enviar-lo mitjançant un correu electrónic a l'adreça: stcugat2@gmail.com indicant el nom i cognoms, telèfon de contacte i número del DNI.

dissabte, 1 de novembre del 2008

Escola de música Victòria dels Àngels

Voldria manifestar el meu desconcert davant les obres de l' Escola de Música Victòria del Àngels.

Fa 7 anys que 3 membres de la meva família són alumnes i no veiem cap inversió de millora en l' Escola. Essent una ciutat modèlica, amb un Auditori de programació de qualitat i amb una Orquestra activa de primera línea, es fa difícil entendre la situació d' estancament en que es troba l' Escola. Això només fa que repercutir en l' ensenyança dels alumnes (trasllats a aules del CEIP Pi d' en Xandri, classes multitudinàries, etc....)i en la moral dels professors. Amb l' agreujant de que els alumnes que són a Grau Professional veuen amb incertesa el dia que l' Escola arribi a Conservatori.
Em fa llàstima veure que es destinen mitjans econòmics i es prioritzen altres temes més populars però molt menys culturals ni amb projecció de futur. Crec que seria bo que es pensi sèriament en la importància d' aquesta situació i que es trobi una ràpida solució.
Ara es tornarà a començar el procés de licitació de l’ obra…. Esperem que la nova constructora no torni a fer fallida. Pot ser caldrà alguna supervisió més propera.
Fa anys que hem dipositat la nostra confiança, l' esforç de l'estudi, moltes hores del nostre temps i la nostra il·lusió en un projecte municipal que es diu escola de Música Victòria del Àngels.

Pot ser la vostra publicació se’ n pot fer ressò,

Atentament,

Montserrat Cortijo Sardà