Com publicar un article en aquest bloc:

PORTAL INDEPENDENT AL SERVEI DELS CIUTADANS DE SANT CUGAT DEL VALLÈS

Per publicar un article en aquest bloc només heu d'enviar-lo mitjançant un correu electrónic a l'adreça: stcugat2@gmail.com indicant el nom i cognoms, telèfon de contacte i número del DNI.

dissabte, 25 d’octubre del 2008

El vergonyós transport públic de Sant Cugat

Em sento avergonyida per viure a la ciutat més cara d’Espanya. Realment, no sé on es fiquen els diners els de l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès. D'una banda, veus a la policia local circular amb vehicles propis de sèries com 'Els vigilants de la platja', que valen 120 mil euros, i d'altra resulta que no hi ha parades d'autobusos decents a llocs necessaris o la línia regular no funciona com cal.
Per exemple, l'altre dia vaig haver d'anar al Centre Mèdic Fuster, ubicat a prop del DIR i de la BMW i no disposava de vehicle. Anava amb el meu fill d'any i mig i amb el cotxet. Ja és prou trist no tenir l'ajut de ningú, la gent s'ha tornat egoïsta i més en aquesta ciutat, i a sobre et trobes que els autobusos passen cada tres quarts d'hora i la parada d'autobús per anar a aquest centre mèdic està enmig de la carretera, s'ha de creuar la mateixa, que no té pas de vianants, per accedir-hi, els cotxes van que volen i a més no hi ha ni seients ni res.
Com continuï la crisi i la gent segueixi utilitzant el cotxe cada cop menys, sobretot la gent amb pasta, llavors s'uniran al meu clam. És una vergonya amb totes les de la llei. Com algú pateixi un accident, a l'Ajuntament de Sant Cugat se li caurà el pèl. Però bé, com que el Sr. Recoder no agafa el bus, doncs mira. I mira que va al DIR l'home! Que es passi per la parada, cony!

Ana Maria Rios