Com publicar un article en aquest bloc:

PORTAL INDEPENDENT AL SERVEI DELS CIUTADANS DE SANT CUGAT DEL VALLÈS

Per publicar un article en aquest bloc només heu d'enviar-lo mitjançant un correu electrónic a l'adreça: stcugat2@gmail.com indicant el nom i cognoms, telèfon de contacte i número del DNI.

diumenge, 11 de gener del 2009

Senyor Joly, de passar full, res de res ¡¡

En el darrer ple de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, en què es van aprovar els pressupostos, i com a resposta a un regidor de la oposició (que parlava dels escàndols econòmics municipals: el deute amb TMA, els impostos deixats de cobrar per Impulsis i altres) el Sr. Joly, responsable de l’àrea d’economia, va manifestar que no es pot estar sempre parlant del passat. En definitiva volia passar full, sense assumir-ne les responsabilitats.

Ara que som en temps de crisi ha calgut fer mans i mànigues perquè les retallades pressupostàries no afectessin massa partides absolutament necessàries, tot i que es tractava d’uns imports que ni de lluny es poden comparar amb els de l’exorbitant pèrdua per la mala gestió feta, les conseqüències de la qual suposen una càrrega pressupostària que pot arribar a la xifra d’un milió d’euros anuals, durant molts anys.

Com i perquè es va produir tot això?, Qui són els responsables? S’han pres les mesures correctives pertinents? (recordem que l’any 2004 ja es parlava de casos similars) Algú es pot imaginar aquesta situació en una empresa privada? Certament que no, com a mínim els responsables ja estarien acomiadats i sense atur. Doncs en un ajuntament encara és molt més greu perquè es gestionen diners públics, dels contribuents, i en el nostre cas, de tots els santcugatencs.

Si hi hagués el mínim sentit democràtic, no s’aturaria (valent-se de la majoria absoluta) una moció de l’oposició per aclarir que havia passat i quins n’eren els responsables. La transparència és un requisit imprescindible per la democràcia, i absolutament necessària perquè els ciutadans estem informats de què fa l’equip de govern amb els nostres diners. No s'hi val a demanar la confiança dels santcugatencs per governar l’Ajuntament i que a l’hora de respondre de la gestió no ho vulguin fer.

Senyor Joly, els santcugatencs VOLEM SABER!!!

Jaume Massanés i Papell

1 comentari:

Anònim ha dit...

Per què cap partit de l'oposició ha anat als jutjats???
Això si que fa olor a banya cremada...