Com publicar un article en aquest bloc:

PORTAL INDEPENDENT AL SERVEI DELS CIUTADANS DE SANT CUGAT DEL VALLÈS

Per publicar un article en aquest bloc només heu d'enviar-lo mitjançant un correu electrónic a l'adreça: stcugat2@gmail.com indicant el nom i cognoms, telèfon de contacte i número del DNI.

divendres, 23 de novembre del 2007

Tenim regidors al Govern de Sant Cugat ?

La resposta obvia és que sí, però la realitat sembla desmentir-ho moltes vegades.
Posaré un exemple recent: la inauguració del setè festival de poesia, que tingué lloc el proppassat 24 d’octubre al claustre del monestir. Van parlar la directora del festival, el representant de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat i l’alcalde, Sr. Recoder. Però vet ací, que tenim un regidor de Cultura que sembla lògic, deu haver tingut alguna cosa a dir en la posta en marxa del festival, la seva estratègia, en decidir a qui es donava la responsabilitat de portar-lo a terme, etc. Doncs bé, només la Marta Pesarrodona el va anomenar en el seu parlament. I aquest fet s’ha pogut constatar en d’altres ocasions culturals: inauguració d’exposicions a la casa de Cultura, premi Gabriel Ferrater, etc, i molt em temo que la manera de fer no només afecti als actes culturals sinó també als esportius, empresarials i de tota mena. En tots ells el protagonisme és exclusiu de l’alcalde.
Jo em pregunto quin paper fan els regidors de les diferents àrees del equip de govern, tenint en compte que alguns d’ells fins i tot regenten una tinència d’alcaldia. Tal com està el panorama potser podríem passar amb l’alcalde i uns quants bons tècnics que anessin fent la feina corresponent. No sé si ens sortiria millor, però de segur sí que seria més econòmic.

Roser Casamitjana

1 comentari:

Unknown ha dit...

De fet ells es recolzen amb els tècnics.
Pensem que molts d'ells no tenen formació específica per a les tasques encomanades.
No oblidis que són càrrecs de confiança. I la confiança no es pot mesurar, és només un sentiment (a vegades només de partit).
Salut.